Utradisjonelt

Målet med en bryllupsreise er å få kvalitetstid sammen, så hvorfor trenger en reise lang vekk for å gjøre det? Det finnes mange måter en kan oppnå det på, og som er langt billigere enn å reise utenlands.

Utradisjonell Bryllupsreise

Hva med et spa opphold?

Det finnes mange gode spahoteller her i Norge, og det gir dere muligheten til å tilbringe tid sammen i en avslappende atmosfære. Spahoteller har ofte mange andre aktiviteter de også tilbyr, eksempelvis har de aller fleste en god restaurant, bar, treningssenter, spabehandling, turløyper i nærmiljøet, noen har gofbane osv. Listen er lang, og om dere har spesielle ønsker er de fleste hotellene svært behjelpelige.

Utradisjonell Bryllupsreise

Dere bør tenke over om dere har ønsker om å gjøre noe annet enn å være på hotellet. Det kan være å oppleve bylivet, dra på sightseeing, gå fjellturer, dra på stranden å bade, dra til fornøyelsesparker, shoppe osv. Om dere er fornøyd med å bare være på hotellet er størrelsen på spa anlegget og service tilbudene på hotellet viktigere enn om dere har ønske om å gå i fjellet og avslutte dagene i boblebadet. Eksempelvis ville Farris Bad passet bra om spa anlegget er vikitg, mens om dere vil kombinere spa og fjellturer er Quality Spa & Resort Norefjell en passende plass.

Utradisjonell Bryllupsreise

Hva med en fjelltur?

Om dere er friluftsmennesker kunne kanskje en fjelltur være den perfekte bryllupsreisen. En kan gå fra hytte til hytte, eller finne andre reisemål og overnatte i telt. En kan kombinere fjellturer med by eller hoteller. Eksempelvis i Bergen kan en noen dager gå fjelltopper, samtidig som en har muligheten til bysightseeing andre dager.

Lån en hytte?

Kanskje kjenner dere noen som har hytte i et område dere ønsker å se? Det kan være på fjellet eller ved kysten, uansett gir det dere muligheten til å komme bort til en ny plass, få tid alene sammen, og samtidig som det er økonomisk.

Utradisjonell Bryllupsreise