Disney Cars Bursdag

Da nevøen min Mads ble tre år feiret vi det med temabursdag i Disney Cars. Bursdagen var hjemme hos søsteren min og de var ca 30 stykker.

Beate (søsteren min) hadde kjøpt inn ulike typer pynt på nettet god tid i forkant. Til barnebordet bruke hun gråpapir som duk og hun tegnet noen striper på slik at det så ut som en vei. Ungene syns det var kjempe morsomt å tegne på "duken". Hun hadde også printet ut noen tegneark fra nettet med motiv fra filmen biler.

Vi hadde laget noe enkelt pynt til huset i Disney Cars:

  • Vimpler, hvordan du lager de finner du her.
  • Bordkort, hvordan du lager de finner du her.
  • Kremmerhus som godteposer, hvordan du lager de finner du her.
  • Dørkrans, hvordan du lager de finner du her.
  • Pynt til sugerørene, hvordan du lager de finner du her.

Bursdagskaken hadde Beate bestilt, og var en nonstopkake. Samt vår storesøster hadde baket og Beate sin svigermor. Var nok kake for å si det slik ;)

I gangen hadde hun hengt opp en stor veggposter, og ungene stilte seg opp foran den for å bli tatt bilde av. 

Som bursdagslek hadde vi bjørnen sover. Det er faktisk første gang jeg har prøvet den i en bursdag, men det ble en stor suksess. Den passet for alle aldre (minste var 1 år og eldste var 57 år), og ungene syns det var veldig morsomt at noen av oss voksne også var med å lekte. 

Til mat ble det servert pølser i brød/lompe. Bursdagsbarnet hadde fått seg en bilerkostyme som han brukte på dagen. Her sitter han å åpner noen av gavene sine.

Det ble en flott bursdag, og Mads syns det var "kuuult". Han skulle absolutt ha temabursdag neste år også ;)