Om oss

Vi mener alle fortjener en flott feiring, og derfor tilbyr vi gratis huskelister, budsjettmaler, tips og inspirasjon til store begivenheter slik som baby shower, dåp, navnefest, bursdag, konfirmasjon, utdrikningslag og bryllup. Gjennom et samarbeid med våre annonsører vil vi skape et nettverk av støttespillere som brukerne kan benytte for å sikre et vellykket arrangement.

Etablering av Planlegg.no

Planlegg.no ble publisert 15 Januar 2015. Gründer og daglig leder er Bente Bjerke Hogganvik, og hun sier følgende:

"Jeg er nok over gjennomsnittet opptatt av å planlegge, men for meg har det vært helt nødvendig for å få tiden til å strekke til. Planlegging og gode rutiner gjør at en får mer ut av hverdagen, og en kan bruke mer tid på det som er viktig. Jeg håper at Planlegg.no kan hjelpe mennesker med å planlegge store begivenheter, for alle fortjener en flott feiring".

Kontakt oss

For spørsmål om annonsering samt øvrige henvendelser vennligst kontakt oss på e-post: post@planlegg.no eller telefon: 954 94 107.

Send oss gjerne en e-post med dine tips eller kommentarer til siden.     

Postadresse

Planlegg.no AS
Prokurator Torps Gate 15,
3613 Kongsberg

Planlegg.no AS

Bente Bjerke Hogganvik, Grunnlegger.


Mor til to nydelige barn, matmor til staffordshire bull terrieren Einstein og kone til min bestevenn. Er utdannet siviløkonom og jobber innenfor økonomi. Planlegg.no er min lidenskap og benytter en hver anledning til å videreutvikle siden. Jeg elsker å være sammen med familien og venner, og jeg har det topp når vi gjør ting sammen.

Planlegg.no - Skap gode minner